Πωλήσεις Ακινήτων

στην ανατολική Κρήτη

Μάνος & Τόνια Παπαδάκη

Λίγα λόγια για μας...

 

Palekastro

 

Ονομαζόμαστε Μάνος και Τόνια Παπαδάκη. Είμαστε μία κρητική οικογένεια και κατοικούμε στο Παλαίκαστρο της Σητείας.

Είναι πάνω από 20 χρόνια τώρα, όπου οι γονείς μας (μετανάστες από τη Γερμανία) επέστρεψαν στην πατρίδα. Γνωρίζοντας πόσο μοναδικό ήταν το χωριό τους, αποφάσισαν να διαφημίσουν τον τόπο τους καλώντας ανθρώπους να έρθουν.

Μ' αυτό τον τρόπο, δημιουργήθηκε μία μικρή πανσιόν και έφτασαν οι πρώτοι πελάτες (φίλοι και γνωστοί). Από τότε, επιστρέφουν σχεδόν κάθε χρόνο, φέρνοντας μαζί τους δικούς τους φίλους και γνωστούς. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνουμε διαφήμιση στην πανσιόν μας. Οι ευχαριστημένοι και πλήρως ικανοποιημένοι πελάτες μας ήταν η μόνη μας διαφήμιση.

Μερικοί απ' αυτούς αποφάσισαν να αγοράσουν το δικό τους εξοχικό σπίτι εδώ. Άλλοι, λόγω προβλημάτων υγείας και επειδή το κλίμα είναι ιδανικό, μετακόμισαν εδώ.

Μερικοί βρήκαν στην περιοχή μας μια καλή ευκαιρία για να επενδύσουν.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών μείναμε κοντά σ' αυτούς τους ανθρώπους βοηθώντας τους σε κάθε δυσκολία, σε προβλήματα με τη γλώσσα (καθώς μιλάμε άνετα αγγλικά και γερμανικά), αλλά και με τα γραφειοκρατικά προβλήματα, όπως και τη διαδικασία οικοδομής ή ανακαίνισης παλιών κατοικιών, καθώς γνωρίζουμε την περιοχή και τους καλούς τεχνίτες που υπάρχουν εδώ. Οι ιδιοκτήτες μας εμπιστεύτηκαν τη φύλαξη εξοχικών κατοικιών, όταν έλειπαν.

Η σχέση μας με όλους αυτούς τους ανθρώπους δεν ήταν πελατειακή. Βασίστηκε στη φιλία και την εμπιστοσύνη.

Ήταν τότε που μας έδωσαν την ιδέα. Γιατί δεν επεκτείνετε αυτή τη δουλειά; Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν λένε ότι είμαστε καλοί σ' αυτή. Η αλήθεια είναι ότι την πιστεύουμε και την αγαπάμε.

Η καλύτερη αμοιβή για μας είναι η δική σας ικανοποίηση και το χαμόγελό σας!

Properties for sale in Zakros, Sitia Eastern Crete.
Zakros properties for sale. Eastern Crete Real Estate

 
Copyright © 2003-2009 Manos & Tonya Papadakis All Rights Reserved
Κατασκευάστηκε από την Cretan Creations